Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Susan
 
1
apache issue

I'm using the yast2 gui interface to configure apache. I think its called yast2_http_server.

I added one website with *:80 set as the virtualhost...
11-20-2010, 04:46 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  550 Rename/move failure issue Susan 0 779 01-30-2011 08:18 PM
Last Post: Susan
  openSUSE Weekly News, Issue 160 is out! Susan 0 726 01-29-2011 06:10 PM
Last Post: Susan
  MySQL issue in 11.1 Susan 0 671 01-29-2011 11:43 AM
Last Post: Susan
  DNS Issue... Susan 0 383 01-26-2011 05:21 PM
Last Post: Susan
  Right click > Copy text in embedded Konqueror Issue (4.6RC2) Susan 0 377 01-25-2011 06:28 AM
Last Post: Susan
  KDE4.6RC2 Font Settings Issue Susan 0 476 01-24-2011 03:06 PM
Last Post: Susan
  bacula - install issue ( service bacula-dir start give " Exec format error " ) Susan 0 532 01-23-2011 01:29 PM
Last Post: Susan
  openSUSE Weekly News, Issue 158 is out! Susan 0 375 01-16-2011 09:25 AM
Last Post: Susan
  HP Pavillion DV6 AMD CPU Heat issue Susan 0 299 01-11-2011 04:16 AM
Last Post: Susan
  Auto-Login Issue openSUSE 11.3 Susan 0 426 01-09-2011 08:00 PM
Last Post: Susan

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018