Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 3,183
Trophies:
1
I am using Nvidia 9500GT with 1 gb vram.

The Nvidia proprietary driver is installed.

I am using vdpau with smplayer. Previously it had played HD videos with vdpau just fine but today it won't.

I tried the uninstalling mplayer2 & installed mplayer but same error. I have tried playing multiple videos. The videos are playing fine in vlc.


Code:
/usr/bin/mplayer -noquiet -nofs -nomouseinput -vc ffh264vdpau,ffmpeg12vdpau,ffwmv3vdpau,ffvc1vdpau,ffodivxvdpau, -sub-fuzziness 1 -identify -slave -vo vdpau -ao alsa -nokeepaspect -framedrop -nodr -double -input nodefault-bindings:conf=/dev/null -stop-xscreensaver -wid 56623149 -monitorpixelaspect 1 -ass -embeddedfonts -ass-line-spacing 0 -ass-font-scale 1 -ass-styles /home/tux/.config/smplayer/styles.ass -fontconfig -font Arial -subfont-autoscale 0 -subfont-osd-scale 20 -subfont-text-scale 20 -subcp ISO-8859-1 -vid 0 -aid 0 -subpos 100 -volume 100 -nocache -ss 799 -osdlevel 0 -slices -channels 2 -af scaletempo,equalizer=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0 -softvol -softvol-max 300 /home/tux/video.mp4

MPlayer2 UNKNOWN © 2000-2011 MPlayer Team
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.
Terminal type `unknown' is not defined.

Playing /home/tux/video.mp4.
Detected file format: QuickTime/MPEG-4/Motion JPEG 2000 format (libavformat)
ID_VIDEO_ID=0
[lavf] stream 0: video (h264), -vid 0
ID_AUDIO_ID=0
ID_AID_0_LANG=und
[lavf] stream 1: audio (aac), -aid 0, -alang und
ID_AUDIO_ID=1
ID_AID_1_LANG=und
[lavf] stream 2: audio (aac), -aid 1, -alang und
VIDEO:
03-16-2013, 06:21 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] Autologin doesn't work bfrankgonzaluuu 0 2 09-17-2020 12:42 PM
Last Post: bfrankgonzaluuu
  [xubuntu] Smart phone will only connect for calls & audio with Bluetooth qkathlinewillish 0 12 09-04-2020 06:44 PM
Last Post: qkathlinewillish
  [xubuntu] Issue with VLC and SMB network paths benitooshiro 0 14 08-31-2020 02:12 PM
Last Post: benitooshiro
  [xubuntu] Can't open ZOOM client ogerardosandovaln 0 13 08-27-2020 08:20 PM
Last Post: ogerardosandovaln
  [xubuntu] how to install this theme xkentonhenslyyy 0 13 08-25-2020 09:11 AM
Last Post: xkentonhenslyyy
  [xubuntu] Laptop shuts down at suspend attempt FrancheskaF 0 14 08-09-2020 11:45 PM
Last Post: FrancheskaF
  [ubuntu] All videos are crashing across ubuntu partitions eranfields77 0 12 08-06-2020 04:55 AM
Last Post: eranfields77
  Blank screen at random intervals, all operating systems (xubuntu 20.04, Windows 10) xkentonhenslyyy 0 20 07-13-2020 11:34 PM
Last Post: xkentonhenslyyy
  [xubuntu] Double directory listing in Thunar vbasilshawh 0 18 07-13-2020 02:37 PM
Last Post: vbasilshawh
  [xubuntu] Xubuntu-20.04 dual boot with Arcolinux-20-06-12 benitooshiro 0 23 07-06-2020 07:48 AM
Last Post: benitooshiro

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020