Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,347
Trophies:
1
It's easier to activate firefox's apparmor profile since all you need is app armor utils and then activate it...

not so with chromium... I've tried an old aa profile I found on the web for an earlier version of chromium (could only find that one) and didn't manage to activate it at all

here's my petition for canonical to include a chromium aa profile that can be as easily activated as ffox's

and

to include ugfw in the default install. There is no reason for ubuntu not to ship with UGFW since everyone uses it and people who want a more complex solution can simply leave UGFW on the default off status.

UGFW integrates nicely and it's essential, please ship it with 13.04
03-14-2013, 10:06 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pinpointing the X-Things for the Steelers within just 7 days 1 vs. the Patriots cloudy 0 43 10-11-2019 11:16 PM
Last Post: cloudy
  [lubuntu] Installed Lubuntu on laptop and now things don't get work/detected meloygoodwinq 0 177 08-27-2018 03:03 AM
Last Post: meloygoodwinq
  Please explain digital sound options, cause some things are not working ocolebrightn 0 251 01-26-2014 04:19 PM
Last Post: ocolebrightn
  Many things Broken Please Help manastassian 0 224 01-22-2014 08:13 AM
Last Post: manastassian
  [ubuntu] Open things on CURRENT workspace as default? Ice Queen 0 253 01-21-2014 05:10 AM
Last Post: Ice Queen
  [ubuntu] Help: Can't get rid of ATI Drivers. Want to return to 12.04 shipped drivers. joaltun85 0 186 01-10-2014 04:12 PM
Last Post: joaltun85
  how to install drivers when sys76 installer doesn't detect things? jamescraig 0 170 11-19-2013 03:39 AM
Last Post: jamescraig
  [ubuntu] Old Python Version screwed things up yterrencefinleya 0 171 09-24-2013 11:35 PM
Last Post: yterrencefinleya
  Make things work in spite of a bad router? Two vlans same hardware, no 802.1q sevans 0 164 09-12-2013 01:47 PM
Last Post: sevans
  [ubuntu] Swapped network adapter settings, now things are wonky with eth1 MargaretS2006 0 176 09-10-2013 09:03 PM
Last Post: MargaretS2006

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020