Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,401
Trophies:
1
I have a 3.3GHz Intel Sandy Bridge CPU, 8GB DDR3 RAM, and an ATI Radeon HD 6850 (1GB) graphics card. I'm also running Ubuntu 12.10 (x64).I'll install Ubuntu (fresh), and the first thing I do is install the mandatory updates it notifies me about. When I do this and restart, I'm greeted to a glitchy purple/orange screen where the login menu should be. I can hear the startup noise (the bongo-ish sound), and I can even see the cursor at the very top of the screen, but I can't do anything past that.To see if I could fix this, I uninstalled/re-installed, but installed "headers-generic" from Synaptic Package Manager, thinking it'd be a problem with the Kernel. When I do this, I get the same result.The only thing that "works" is when I install every single update, including proposed ones, and then switch the graphics driver(s) to the FGLRX (proprietary ATI) ones. However, this comes at the cost of running 3D apps crappily, and some not even launching, like Counter-Strike on Steam.

This problem has been plaguing me a LOT. What can I do to fix this?
03-11-2013, 04:22 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] lost grub in ubuntu 16.04 /ubuntu 20.04 dual boot jamescraig 0 22 09-10-2020 02:09 PM
Last Post: jamescraig
  [ubuntu] Ubuntu/Ubuntu file sharing for non-admin users? AvyeC1990 0 69 11-03-2019 11:31 AM
Last Post: AvyeC1990
  Snort- BASE not updating tyelenacarrollg 0 33 10-25-2019 09:44 PM
Last Post: tyelenacarrollg
  [lubuntu] Bionic install using russian language can break 'apt update' zportermarquerrr 0 156 08-03-2018 04:43 AM
Last Post: zportermarquerrr
  Issue with high CPU usage of Xorg and issue after switching graphics card MarisaLla 1 267 04-03-2018 10:46 PM
Last Post: ylq
  [ubuntu] Problem installing packages an updating software -Python error wsusannahmccyyy 0 231 12-29-2017 03:59 AM
Last Post: wsusannahmccyyy
  [gnome] Wayland, Xorg and Gnome vfreddyhuynhp 0 156 12-18-2017 08:22 AM
Last Post: vfreddyhuynhp
  [xubuntu] Weird message after updating apt database & not receiving automatic updates ljackilawrhhhek 0 422 11-26-2016 05:39 AM
Last Post: ljackilawrhhhek
  Updating to 16.04 doesn't seem to have gone as planned. JonelleStablein 0 303 09-05-2016 07:01 AM
Last Post: JonelleStablein
  [all variants] xorg.conf and live CD issue medoebler82 0 611 12-14-2014 02:06 PM
Last Post: medoebler82

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020