Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
problem in installing fedroa on my laptob

[B]hello all....

i have toshiba satallite c650-129 ,,, core i3 ,,, gpu:intel hd ,,,2 gb ram......


when i tried to install fedora 10 using dvd its run setup just in text mode ,,,..... i configure langague ...keyboard..host name configration ..time zone ..and root password.....then ...
11-19-2010, 06:16 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Problem with realplay in (64 bit) Fedora 14 John 0 1,681 02-01-2011 01:17 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Assumed NVIDIA driver Problem John 0 1,187 01-31-2011 07:45 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Problem Connecting to NFS Server... John 0 800 01-30-2011 08:18 PM
Last Post: John
  Problem Connecting to NFS Server... John 0 760 01-30-2011 04:52 PM
Last Post: John
  Problem with triple-boot John 0 665 01-30-2011 03:06 AM
Last Post: John
  how to fix error message during installing fedora 14 John 0 696 01-29-2011 03:03 PM
Last Post: John
  Problem with monitor! John 0 547 01-29-2011 11:43 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Errors Installing PartImage 0.6.9 on Fedora 14 John 0 861 01-28-2011 07:23 PM
Last Post: John
  Errors Installing PartImage 0.6.9 on Fedora 14 John 0 442 01-28-2011 04:14 PM
Last Post: John
  Fedora 14 PackageKit problem John 0 604 01-28-2011 04:14 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018