Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
[SOLVED] Magnet links not working in F14

Clicking on a magnetic link in Firefox results in nothing. Adding the torrent-file manually works. Firefox-preferences says that Transmission is the standard program for opening magnet-links. Does anyone know how to solve this?
Edit: Ok, solved it myself only seconds after posting the question. Go...
11-19-2010, 06:16 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  resume working out two week panxing18 0 112 09-02-2018 11:20 PM
Last Post: panxing18
  [SOLVED] Can;t change screen backgrounf John 0 1,185 01-31-2011 08:50 PM
Last Post: John
  [SOLVED] desktop folder John 0 829 01-31-2011 10:52 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Assumed NVIDIA driver Problem John 0 1,250 01-31-2011 07:45 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Problem Connecting to NFS Server... John 0 853 01-30-2011 08:18 PM
Last Post: John
  curl not working John 0 567 01-30-2011 08:18 PM
Last Post: John
  Iphone working in Gnome but not KDE John 0 580 01-29-2011 08:41 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Errors Installing PartImage 0.6.9 on Fedora 14 John 0 938 01-28-2011 07:23 PM
Last Post: John
  [SOLVED] Change colour in emacs John 0 518 01-28-2011 04:14 PM
Last Post: John
  EVDO USB modem not working on Linux John 0 673 01-28-2011 08:43 AM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2019