Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] Video signal problem with no Desktop GUI.

I'm running Ubuntu Server 10.04.1 LTS with an old Etronix 1710 LCD monitor and a PowerColor HD2400 PRO 512MB pcie video card. I have no desktop GUI installed. After I see some boot messages the monitor complains that the video signal is out of range at RESOLUTION: 1024x768, V.SYNC: 68.5 KHZ,...
11-19-2010, 06:16 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Desktop computer is only turning on for a few seconds gmelissaleachr 0 3 08-18-2018 05:48 AM
Last Post: gmelissaleachr
  [ubuntu] Linksys WUSB54GSC v2 Problem jeglin 1 209 08-08-2018 09:46 AM
Last Post: Monday12
  [xubuntu] Problem with va-api in Parole justinbray9 1 350 08-08-2018 09:23 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Problem Installing Axigen on 10.04 LTS ljackilawrhhhek 2 264 08-08-2018 09:05 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Snort & BASE problem tamenera91 3 450 08-08-2018 08:40 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Deja-dup problem jaecherio49 0 13 08-03-2018 06:40 AM
Last Post: jaecherio49
  vino gives me an ssh console instead of the desktop ureddgriffithx 0 15 07-27-2018 04:00 PM
Last Post: ureddgriffithx
  [ubuntu] nvidia problem Dogg the Booty Hunter 0 15 07-27-2018 04:00 PM
Last Post: Dogg the Booty Hunter
  [xubuntu] Login loop problem + can't launch command line at login SachaL1999 0 19 07-24-2018 10:19 PM
Last Post: SachaL1999
  [server] Problem running startup script - CrushFTP iclarindaboltona 0 17 07-17-2018 04:50 PM
Last Post: iclarindaboltona

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018