Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 2,572
Trophies:
1
[ubuntu] Problems getting Phonon sound via HDMI

Hi, I am using Ubuntu 11.04 64-bit on an Intel H67-based motherboard that supports on-board A/V, and sports HDMI output. I am trying to get audio over HDMI.

Using ALSA, this works fine, outputting crisp audio via HDMI:

aplay -D plughw:0,3 /usr/share/sounds/alsa/Front_Center.wav

However,...
07-30-2011, 10:52 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] No sound whatsoever, all hdmi unplugged tintan253 0 189 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: tintan253
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 188 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow
  [all variants] USB Sound, specifically Topping VX2 DAC / TriPath amp kalundo38 0 111 11-08-2016 04:44 PM
Last Post: kalundo38
  Preseed: LVM / MDRAID / GPT problems ureddgriffithx 0 125 10-24-2016 08:50 AM
Last Post: ureddgriffithx
  [ubuntu] sound works in Chrome (YouTube) but not in Audacity, Skype and others larsenlamont 0 118 10-21-2016 02:05 AM
Last Post: larsenlamont
  error: Unable to correct problems, you have held broken packages? DesiraeH1999 0 146 10-21-2016 02:05 AM
Last Post: DesiraeH1999
  Lubuntu 16.04.1: Constant crackling / popping sound ftishabergers 0 144 10-04-2016 01:00 PM
Last Post: ftishabergers
  Sound trouble KevynB1947 0 91 10-01-2016 01:13 PM
Last Post: KevynB1947
  [ubuntu_mate] Crackling sound whenever activating the sound lodiliagloverj 0 94 09-27-2016 07:37 AM
Last Post: lodiliagloverj
  [ubuntu] Sound not working properly in Ubuntu 14.04.5 LTS rstefaniacoxa 0 202 09-08-2016 03:22 PM
Last Post: rstefaniacoxa

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017